Effektiv dag.

Har tagit dagens att göra ämnen på fullaste allvar och därav verkligen storstädat idag. Jag har fixat Williams rum städat och fint, har fixat i köket, rensat i blommorna så att de fått ny jord samt tagit bort överflödiga blad, har bytt gardiner och sängkläder, tvättat, diskat och slängt massor med sopor och även rensat bland gamla papper som känts onödigt att ha, gjort om så jag flyttat handdukar och sängkläder (otvättade) in i ena klädkammaren och där har jag även lagt rena handdukar, jag har även tagit och lagt in otvättade kläder i den andra klädkammaren så det lätt är att ta dessa när jag ska tvätta. Det känns verkligen superbra att ha hunnit med att göra sånt här “att göras” saker. Snart blir det the walking dead och sedan ska jag nog gå igenom vad lite gardiner jag tänkte att brorsan skulle få av mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Effektiv dag.

  • 18 november, 2011 at 16:03
   Permalink

   Beatrice, mamma till skrutten Robin – Verkligen.

   Reply
  • 18 november, 2011 at 22:22
   Permalink

   Sara – Mamma till Yrla och Noel – HEHE :-p

   Reply
 • 15 november, 2011 at 10:19
  Permalink

  Det känns så himla skönt när man varit så produktiv o duktig, då får man sitta o slöa i soffan sen 😀

  Hoppas allt är bra annars med dig!?

  Soliga tisdagshälsningar från mig!

  Reply
  • 18 november, 2011 at 22:22
   Permalink

   Mia – Verkligen 😀 . Bara bra här hoppas det är det med dig också ^^,

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: