Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Att rensa.

Satte igång med ett projekt nu när William ändå är hemma och är sjuk. Han har ont i halsen och känner sig inte speciellt pigg. Jag ringde skolan och sa som det var och det är väl bättre att ha ett barn hemma som känner sig krasslig än att ta med dit och kanske smitta ner andra.
Nu ska jag strax hoppa in i duscha, mitt projekt var helt enklet att göra snyggt i Williams Expedit  han har inne på sitt rum. Det var ett projekt vill jag lova, där låg det STRUMPOR samt MÖSSOR med mera. Jag frågade William om han har en ”glömd” osynlig tvättmaskin där jag inte vet något om. Han skrattade S. Sen när jag rensat och röjt därinne (William fick hjälpa till lite) utbrister han ”MEN mamma! Det känns så mycket större! Som ett helt nytt rum!”, NÄ menar du?! Hehe nu är det fint i alla fall, nu ska denna morsa ta sig en dusch och sedan ska jag fixa någon lunch.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: