Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En del funderingar.

Haft en jättemysig dag på VFUn var kul, befunnit mig i en förskoleklass och det känns helt rätt. Jag tror jag passar bäst med de yngre barnen det känns så i alla fall. Jag är nog mer en mysfröken.

Annars har jag en rejäl nackvärk så nu ligger min värmekudde på mina nacke och där ska den få vara en stund, jag tror det blev igår när jag röjde och plockade en massa. Nä får se om jag skriver något mer senare.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: