Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En artikel som får mig att förstå det dyrbara i livet.

I söndags eller om det var i lördags läste jag denna artikel på Dalarnas tidningar, det handlar om ett par som valde livet framför Cancern. Jag tycker absolut att ni ska läsa den, paret har en nyfödd bebis och mamman kommer snart att dö i Cancer. Jag brukar sällan eller aldrig länka artiklar men denna är gripande. Man förstår verkligen vad som är dyrbart i livet. Läs den!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: