Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Om livet och sånt där.

Idag kom Björn ”hem” från Polen. Han kom alltså hem till Falun men för mig blir det ändå hem. Blir rutiner igen, Björn är hemma och då blir allt som det ska *S*. Jag gillar när saker är som det ska vara.

Lagade i ordning tacos och till min stora skräck och äckelkänsla låg det en DÖD larv i min alldeles nyköpta isbergssallad! Den kom till rätt hem! Med en mamma som är livrädd för småkryp! Jag var inte de minsta road och de salladen ska med mig till maxi imorgon… Vet inte hur många gånger nu jag köpt sallad som varit rejält vidrig på maxi men när det ligger en död larv i den då går faktiskt min gräns! 10 kr kanske inte är hela världen, men det är tio kr som jag inte vill förbruka direkt…

Hur som haver så ska jag ta och plugga lite nu, sedan blir det väl lugnt här hemma.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.