Om livet och sånt där.

Idag kom Björn “hem” från Polen. Han kom alltså hem till Falun men för mig blir det ändå hem. Blir rutiner igen, Björn är hemma och då blir allt som det ska *S*. Jag gillar när saker är som det ska vara.

Lagade i ordning tacos och till min stora skräck och äckelkänsla låg det en DÖD larv i min alldeles nyköpta isbergssallad! Den kom till rätt hem! Med en mamma som är livrädd för småkryp! Jag var inte de minsta road och de salladen ska med mig till maxi imorgon… Vet inte hur många gånger nu jag köpt sallad som varit rejält vidrig på maxi men när det ligger en död larv i den då går faktiskt min gräns! 10 kr kanske inte är hela världen, men det är tio kr som jag inte vill förbruka direkt…

Hur som haver så ska jag ta och plugga lite nu, sedan blir det väl lugnt här hemma.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Om livet och sånt där.

 • 17 november, 2011 at 13:29
  Permalink

  Det ska vara som det alltid varit 😉 USCH!!! helt rätt att gå tillbaka !! :S

  Reply
 • 18 november, 2011 at 08:31
  Permalink

  Fy fan vad äckligt, jag hade spytt. Jag hatar småkryp och jag vet inte vad jag hade gjort. Men självklart att du ska lämna tillbaka salladen. Det finns ju gränser för allt så kvittar det hur billigt det är.

  Reply
  • 18 november, 2011 at 22:11
   Permalink

   Frugan med lillan i magen – De var uräckligt verkligt 🙁

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: