Hittade en sida som visar det bästa erbjudandena för att framkalla bilder, det är ju perfekt nu när det snart är jul när man fotar en hel del. Sidan heter fotoframkallning och min uppfattning är att detta är en riktigt bra tjänst. För vem vill inte få fram det billigaste möjliga. Sidan är enkel och det är lätt att förstå den så även den som inte är så duktig kan fort lära sig hur den funkar. Jag tycker absolut ni ska besöka fotoframkallning så att ni lätt att hitta de absolut billigaste stället att framkalla era bilder på.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: