Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En dikt

Det är natt när jag skriver dessa rader, mörkt och november med minusgrader. Det är ord av kärlek som droppar fram ord om vindar som smeker ditt namn, jag är din mamma och jag bara ler, det är ett mirakel det livet du mig ger. Det är över sju år sedan du lades på mitt bröst, sju år sedan jag kände instinktivt att jag för alltid ville ge dig min tröst. Dina skratt och vackra ord, ger mig bevis på att kärlek finns på denna jord, dina armar runt min hals dom ger mig en kram det är sådant bevis på att jag tänker ge dig världen mitt barn, jag älskar dig gränslöst och utan krav för ingen kan jag älska som dig mitt underbara barn.
Jag älskar dig William nu och för evigt.

4 Comments

  1. Hej!

    Du är ju bra på det där med domän osv. Jag undrar om du vet hur man kan ha ett eget domännamn som man bara lägger på sin vanliga adress? Alltså.. Om jag vill blogga kvar på devote och vill kunna skriva in zoofie.se, istället för zoofie.devote.se, och fortfarande komma in på min blogg på devote.. Går det? Vet två tjejer som hade det ett tag innan (innan de flyttade helt) men båda två fick hjälp med det så de kunde tyvärr inte hjälpa mig :/

    Är detta något du skulle kunna hjälpa mig med? Jag har ju såklart pengar osv (har inte heller köpt ett domännamn än, tänkte höra om du kunde hjälpa först).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d