Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Ett inlägg innan kvällen.

Idag har jag varit på VFUn, fick så fint välkomnade kände mig verkligen uppskattad och välkommen samt behövd.

Efter VFUN, så begav jag mig och hämtade William, tog bussen ut till Hosjö med William och där hämtade Björn upp William och jag gick hem till min lillebror en sväng. Fick god mat och vi pratade en stund tills Björn kom och hämtade med upp mig. Åkte hem, nattade William och läste Eddie och Johanna. Började även göra lite inför fördjupningen för pedagogiskt arbete II känns som jag och henne (skriver inte namn) jag ska skriva med kommer få det jättebra under dessa veckor.

Nu ska jag bege mig till sängen, det behövs verkligen!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa