Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Vart fan kom snön ifrån?!

Här har jag nu setat i ett par timmar och spelat the sims 3, kikade ut och ser att backen utanför mig är VIT! Vart sjutton kom snön ifrån?! Jag blidde ledsen i ögat, här hade jag hoppats på en grön jul. Ogillar vintern och alltid gjort! Första advent men det spelar mig ingen roll, julafton är kul men snö är skit. Det är kallt och det gillar inte jag.

Är väl typ 4-5 månader kvar till sommaren nu, jag längtar!

Alldeles för tidigt!

10 Comments

  1. Följer hur olika bloggare och twittrare rapporterar om snöns framfart och insåg alldeles nyss att vi förmodligen kommer vakna med snö utanför fönstren i morgon.

    Kul för barnen, dottern har ju längtat och sonen minns ju inte sin första snö förra året…
    Inte så kul för mig.

    1. Martina – Hehe, William kommer bli jätteglad jag själv hade gärna sluppit. Är ju lite roligt när man ser hur folk faktiskt från norr till söder börjar diskutera snön så där. Lite spännande faktiskt :-D.

  2. Jag gillar inte heller snö, men det lilla ni har fått hade jag ”gärna” haft ända fram till julafton sen kunde det försvinna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.