Vart fan kom snön ifrån?!

Här har jag nu setat i ett par timmar och spelat the sims 3, kikade ut och ser att backen utanför mig är VIT! Vart sjutton kom snön ifrån?! Jag blidde ledsen i ögat, här hade jag hoppats på en grön jul. Ogillar vintern och alltid gjort! Första advent men det spelar mig ingen roll, julafton är kul men snö är skit. Det är kallt och det gillar inte jag.

Är väl typ 4-5 månader kvar till sommaren nu, jag längtar!

Alldeles för tidigt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Vart fan kom snön ifrån?!

 • 27 november, 2011 at 21:52
  Permalink

  Följer hur olika bloggare och twittrare rapporterar om snöns framfart och insåg alldeles nyss att vi förmodligen kommer vakna med snö utanför fönstren i morgon.

  Kul för barnen, dottern har ju längtat och sonen minns ju inte sin första snö förra året…
  Inte så kul för mig.

  Reply
  • 27 november, 2011 at 22:07
   Permalink

   Martina – Hehe, William kommer bli jätteglad jag själv hade gärna sluppit. Är ju lite roligt när man ser hur folk faktiskt från norr till söder börjar diskutera snön så där. Lite spännande faktiskt :-D.

   Reply
  • 1 december, 2011 at 12:17
   Permalink

   Ewa (mamma till 6 döttrar) – Hehe jag med 😀 .

   Reply
 • 28 november, 2011 at 08:09
  Permalink

  Jag gillar inte heller snö, men det lilla ni har fått hade jag “gärna” haft ända fram till julafton sen kunde det försvinna!

  Reply
  • 1 december, 2011 at 12:16
   Permalink

   Anna – hehe jag tänkte lika, men nu har allt tinat bort 😀 .

   Reply
 • 28 november, 2011 at 15:12
  Permalink

  Barnen frågar dagligen när snön kommer… själv hoppar jag gärna över den biten.. ge mig sol & värme tack!

  Reply
  • 1 december, 2011 at 12:16
   Permalink

   Evelina Hellström – hehe som mig 😀 . Jag föredrar värmen ^^,

   Reply
  • 29 november, 2011 at 21:45
   Permalink

   Britta bloggar – Hehe man är olika 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: