Kanske?

Har kämpat länge med den här mallen för att få till det, nu kanske jag äntligen kan få den som jag vill ha den. Mitt mål är att flytta den högra widgeten mer åt höger. Får se om jag lyckas, jag skulle nämligen vilja ha dessa något större och själva inläggsidan bredare.

Men nu blir det sängen, imorgon VFU igen. Min näst sista VFU-vecka sen är jag klar med detta, trivs på VFUN, men ska ändå bli skönt att komma tillbaka till studentlivet igen. Det känns som VFU, studier och mammalivet krockar en hel del, har verkligen känt mig stressad på sista tiden och jag gillar inte att stressa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: