Blev ju inställt förra helgen då jag blev sjuk! Men nu så blir det andra “bullar”. Ska bli jättekul och trevligt, tror jag kommer få ut massor av detta. Härligt med ljus och det gillar jag verkligen, William sitter och spelar och jag sitter här. Haft skola så gott som hela dagen, känns verkligen som jag vill bli klar med pedagogiskt arbete II, såna kurs är liksom inte min grej. Pedagogiskt arbete I var också så här seg, DET beror inte inte på folket man pluggar men alla är gulliga och sånt utan mer upplägget jag är totalt ointresserad av att läsa om saker jag redan kan. Men är bara 6 veckor kvar och jag hoppas dessa går fort.

Nu ska jag göra mig redo för partylite som börjat 18.30 välkommen hit om du har tråkigt, eller hojta till om du vill göra en beställning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: