Spela på nätet, jag spelar aldrig på nätet, dels förstår jag nog inte riktigt hur man gör också sedan är det ju en viss risk också. Dock finns det ju vissa sidor där du kan spela och vinna.  Gambla är en sida där det tar upp riskerna och nöjet med att spela på nätet, att det ska vara roligt men inte bli ett begär något jag tycker är viktigt att trycka på. Allt för ofta hör man ändå om folk som blir fast i spelberoende, nu känner jag ingen personligen men man har ju hört bekanta berätta om familjemedlemmar som blivit beroende och liknade. Så länge man spelar utan att satsa pengar är det nog roligt, men jag är sån som aldrig spelar just för jag vet att jag aldrig skulle vinna något. Jag kommer nog aldrig börja spela, någon gång har jag velat prova men det rinner liksom ut i sanden, alla är ju så olika och har olika intressen.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa