Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

7 thoughts on “Älskar att må illa.

  • 4 december, 2011 at 11:23
   Permalink

   Förmodligen fått i mig något jag inte tål, lök eller mjölk :/.

   Reply
 • 4 december, 2011 at 12:28
  Permalink

  men fy =( säg inte att vinterkräksjukan kommer börja härja igen =(
  ps. svara mer än gärna i min blogg, är så dålig på att titta tillbaka och se svar =( mycket här med sjuk liten plutt
  och minnet är ju inte med en jämt

  Reply
  • 4 december, 2011 at 20:33
   Permalink

   Luize – Är nog så att jag fått i mig lök bara 🙂 .

   Reply
 • 4 december, 2011 at 20:53
  Permalink

  Tack för att du svarade i min blogg – ha rså mycket så hinner inte söka upp för att se om svar kommit =)

  jo ja har nu gjort valet att dumpa sånna “vänner” jag med.
  inte värt de och man har ju annat att tänka på nu då man har barn =)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: