Dark Mode Off / On
Reklam

Sälja guld.

Har ni guld som ligger och skräpar hemma? Då har jag ett tips till er Guldbrev är en tjänst där du skickar in guld och får pengar för guldet istället.  Tjänsten är enkel, genom att du gör en beställning hos guldbrev så får du guldbrevet hem i din brevlåda, i guldbrevets folder får du information om hur du ska skicka in ditt guld.
Nu är det bara att vänta på att få dina pengar. Perfekt tjänst eller hur? Fördelen är också att du ut mer pengar för ditt guld på nätet än i fysiska affärer, då företaget guldbrevet inte har några butikskostander. Tyvärr har jag själv inget guld men om jag hade skulle jag absolut använda denna enkla tjänst för att få lite extra pengar i kassan. Så nu alla ni som har guld över gå in på guldbrev och få lite pengar istället.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: