Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Ryckepungsvägen – Paket att hämta.

Mmm ska hämta ett paket på följande adress, man kan ju undra hur de tänkte där. Döpa en väg till RYCKEPUNGSVÄGEN dock vet jag inte vad det är för något paket, jag har nämligen inte beställt något och det har kommit till själva posten vilket således betyder att det måste vara skrymmande eftersom inte vanliga posten tagit emot paketet. Det ska väga 1.7 kg och företaget känner jag inte igen. Får väl försöka ta mig dit då, ligger lite dumt till då det inte ligger på stan utan vid gruvan.

Haft seminarium, och om en timme ska jag hämta William, stressa hem och diskutera fördjupningen tillsammans med handledare och K som jag skriver den med. Känns som man inte har något liv mer en stress och åter stress. Ska dock försöka bli klar nästa vecka så man kan få ett välförtjänt jullov *S*.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.