Ryckepungsvägen – Paket att hämta.

Mmm ska hämta ett paket på följande adress, man kan ju undra hur de tänkte där. Döpa en väg till RYCKEPUNGSVÄGEN dock vet jag inte vad det är för något paket, jag har nämligen inte beställt något och det har kommit till själva posten vilket således betyder att det måste vara skrymmande eftersom inte vanliga posten tagit emot paketet. Det ska väga 1.7 kg och företaget känner jag inte igen. Får väl försöka ta mig dit då, ligger lite dumt till då det inte ligger på stan utan vid gruvan.

Haft seminarium, och om en timme ska jag hämta William, stressa hem och diskutera fördjupningen tillsammans med handledare och K som jag skriver den med. Känns som man inte har något liv mer en stress och åter stress. Ska dock försöka bli klar nästa vecka så man kan få ett välförtjänt jullov *S*.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Ryckepungsvägen – Paket att hämta.

 • 9 december, 2011 at 13:42
  Permalink

  Nä men gu va spännande det är säkert nån som skickat en julklapp men va skumt ändå med namnet

  Reply
  • 9 december, 2011 at 14:07
   Permalink

   Night flies – Fast det är från något företag :S

   Reply
 • 9 december, 2011 at 15:44
  Permalink

  Döpa en VÄN till Ryckepungsvägen, ja DET skulle inte vara snällt

  Reply
  • 9 december, 2011 at 22:55
   Permalink

   Mamma – Där upptäckte du mitt slarv :-p

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: