Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Träning och tvserieskväll med brorsan.

Brorsan kom hit, passade på att se lite på the big bang theory samt charmed säsong 7, snart är den säsongen slut och då är bara säsong 8 kvar. Då ska vi gå på vänner har vi tänkt. Kul det där att plöja igenom tvserier, gillar ju att glo på saker liksom.

När brorsan åkte hoppade jag upp på crosstrainern, tog även oxis för att få lite mer energi. Bäst det egentligen borde jag alltid ta oxis innan jag går ut och sånt men jag glömmer och slarvar en del med min astmamedicin, skitdumt jag vet men man glömmer saker ibland.

William kommer hem imorgon då Björn ska på julfest, händer inte så mycket annars är mest lugnt. Visar i nästa inlägg vad det var för något spännande jag fick i paketet.

2 Comments

  1. åh jag älskar Big Bang Theory kanske för att det är precis som i skolan (ja det är tyvärr ingen överdrift) fast vi saknar en äkta Sheldon som tar ner killarna på jorden hela tiden dock haha 🙂

    1. Night Flies – HAHA va härligt 😀 . Måste vara jättekul att plugga med en sånt gäng 🙂 . Jag älskar Sheldon, hans egocentriska personlighet :-D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: