Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Grejar

Håller på att hjälper till med en blogg, då försvinner jag lätt från min egen blogg. Björn frågade om inte William kunde åka dit idag och de funkade för mig. Min lillebror kom förbi här, vi glodde på förhäxad (jag fick hålla mig från tårar) och åt lite gott. Nu är det sängen som gäller här. En vecka kvar till jul och två till nyår, snart 2012 med andra ord. Snart tio år sedan jag blev arton. Tiden tickar verkligen på…

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: