Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Julmosaik 2011

Dom är verkligen så himla duktiga, blev lika tagen i år som förra året. William går ju som jag skrivit förut men nya läsare kanske inte vet på friskolan Mosaik. Skolan har F-9 vilket betyder att eleverna och lärarna blir väldigt tajta, det är 1 klass för varje årskull och inte mer och det är perfekt anser jag. Idag hade det alltså julmosaik i Elsborgkyrkan. William hade varit jättenervös och haft ont i magen innan han klev upp på scenen så han var jättenervös men det gick hur bra som helst. Hans lärare stod bakom honom och stöttade, när man ser de eleverna uppträda förstår man verkligen hur mycket skolan jobbar på självförtroende för jag hade aldrig vågat göra allt det som eleverna gör. De sjunger solo, dansar och sjunger i grupp, spelar instrument (skolan har musikprofil, så alla barn får mycket musik och därav får de även lära sig spela instrument.) Julmosaik avslutades med Luciatåg, som det är 7-9 som håller i. Såg precis att tidningen skrivit om julmosaik också, Williams klass var inte med på bilderna men roligt i alla fall.

2 Comments

  1. Vad härligt, låter som en bra skola. Det är nåt jag redan har ångest för, hur det ska bli när Ella börjar skolan. Haha.. Man får aldrig koppla av som förälder..;-)

    1. Sarah – Jag känner att vi valt rätt i alla fall 🙂 . Valde friskola just för att kunna vara aktiv i Williams studier och man har lite lättare inflytande än i kommunala skolor, men får liksom tajtare band. Känns tryggare, vilket kändes viktigt för mig. Har själv gått i kommunalskola hela livet och de var skit. Jag oroade mig i flera år innan jag valde, så stort beslut liksom. Skolan är ju 9 år av ens barns liv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: