Nu outar jag mig lite. Har beslutat mig för att börja sälja partylite. Så någon gång i januari börjar jag, kul va?! Så nu får ni ta och höra av er till mig i Januari när jag ska starta och sälja så att jag får igång mitt startpaket.
Känns riktigt spännande detta, kul att få prova någonting annat i livet. Jag har alltid jobbat med någon form av omvårdnad eller människor, att prova att sälja är någonting nytt som jag känner kan få mig att växa lite som människa!
Dessutom passar det mig som gillar homepartys och är lite av en nörd när det kommer till nya saker.

2 kommentarer

    1. Linn – Va roligt 😀 . Kommer gärna, du får komma hit i Januari sen när jag börjar sälja också. Första gången så samlar man ihop vänner och familj så man får lösa ut startpaketet eller hur man ska säga. Måste sälja för 4400 och sen är allt mitt då du får komma hit och kika då :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa