Partylite säljare.

Nu outar jag mig lite. Har beslutat mig för att börja sälja partylite. Så någon gång i januari börjar jag, kul va?! Så nu får ni ta och höra av er till mig i Januari när jag ska starta och sälja så att jag får igång mitt startpaket.
Känns riktigt spännande detta, kul att få prova någonting annat i livet. Jag har alltid jobbat med någon form av omvårdnad eller människor, att prova att sälja är någonting nytt som jag känner kan få mig att växa lite som människa!
Dessutom passar det mig som gillar homepartys och är lite av en nörd när det kommer till nya saker.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Partylite säljare.

 • 19 december, 2011 at 13:00
  Permalink

  Jag bokar gärna in ett party i februari 🙂

  Reply
  • 19 december, 2011 at 16:42
   Permalink

   Linn – Va roligt 😀 . Kommer gärna, du får komma hit i Januari sen när jag börjar sälja också. Första gången så samlar man ihop vänner och familj så man får lösa ut startpaketet eller hur man ska säga. Måste sälja för 4400 och sen är allt mitt då du får komma hit och kika då :-).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: