Dag 4 – Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

Tar en bild jag tog i helgen.
– Börjar med att duscha (tvättar håret varje dag, VET att man inte ska det men det är en gammal vana jag inte kan sluta med.)
– Slänger upp håret i en turban.
– Slänger på mig lite Lumene Pure Radiance day Cream Vitamin C with arctic Cloudberry
– Låter krämen torka lite, sen har jag på mig en underlagskräm från Isadora,
– Tar på mig lite ögonskugga (tre olika färger)
– Lite eyeliner från Maybelline (svart).
– Mascara från Loreal.

Går till gareroben och hetsletar efter något att ha på mig. Trosor, Bh brukar ju vara enkelt (liksom vem ska se mina underkläder?) men tröjor byter jag flera gånger och slänger in och blir frustrerad över. Provar byxor tills jag tycker något passar. Fixar håret, fönar har i lite mousse i håret.

 

Sedan är jag klar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: