Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Bröderna Molandersstiftelse.

9800 kronor får jag i stipendium från bröderna Molander! Fick brev idag från landstinget, det var lite roligt för jag gick och funderade över saken när jag skulle få veta om jag får det eller inte, och idag fick jag svaret. Behöver jag säga att jag jublade här hemma! Fick lov att ringa min mamma och berätta och jubla. Nästan 10000, för mig är det massor av pengar och som ett litet pepp på att ens studier har lönat sig. Nu är det endast 6 månader kvar, lite mindre tills jag är färdig med mina studier. Gissa om jag längtar!

10 Comments

    1. Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Det känns så himla roligt! Blev as glad!
      Allt är färdig handlat tror jag :-p. Kanske blir något mer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: