Bröderna Molandersstiftelse.

9800 kronor får jag i stipendium från bröderna Molander! Fick brev idag från landstinget, det var lite roligt för jag gick och funderade över saken när jag skulle få veta om jag får det eller inte, och idag fick jag svaret. Behöver jag säga att jag jublade här hemma! Fick lov att ringa min mamma och berätta och jubla. Nästan 10000, för mig är det massor av pengar och som ett litet pepp på att ens studier har lönat sig. Nu är det endast 6 månader kvar, lite mindre tills jag är färdig med mina studier. Gissa om jag längtar!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Bröderna Molandersstiftelse.

 • 20 december, 2011 at 19:18
  Permalink

  wow va roligt! Grattis! 😀 det va inte illa alls och så mycket pengar sen!

  Reply
  • 21 december, 2011 at 09:03
   Permalink

   Night Flies – Verkligen 😀 . Kändes perfekt att få detta nu 🙂

   Reply
  • 21 december, 2011 at 09:02
   Permalink

   Mamma – På gott & ont – Är jätteglad för detta verkligen 😀 .

   Reply
 • 20 december, 2011 at 22:12
  Permalink

  Grattis, eller vad säger man? 😀
  Så kul, förstår ditt jubel, verkligen härligt!

  Reply
  • 21 december, 2011 at 09:02
   Permalink

   Johanna – Jag är jättelycklig här! Verkligen välkommet 😀

   Reply
 • 20 december, 2011 at 22:15
  Permalink

  Nej va kul…grattis och va skönt att se ett slut på allt pluggande 🙂

  Har du inhandlat allt nu inför jul? Sjukt att de snart är ett nytt år.

  Ha de bäst

  Kram

  Reply
  • 21 december, 2011 at 09:02
   Permalink

   Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Det känns så himla roligt! Blev as glad!
   Allt är färdig handlat tror jag :-p. Kanske blir något mer 😉

   Reply
  • 21 december, 2011 at 08:59
   Permalink

   Beatrice, mamma till skrutten Robin – Väldigt välkommet och KUL!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: