Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 5 – En bild från en tid du saknar.

Svårt med en tid jag saknar, jag försöker leva i den tiden jag har nu och allt vackert den ger mig. Men jag saknar nog ibland att vara lite som där. När man var 4-7 år och livet var så enkelt, när ens största bekymmer var vem man skulle leka med. Tiden när det fortfarande gick att leka med leksaker utan att inse att jag minns inte hur man gör.
Jag saknar det inte mycket men lite i alla fall.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.