Dag 8 – Så här är jag som person.

Tycker det är jättesvårt att beskriva mig själv, jag är väl som de flesta andra tror jag?

Men får försöka då, folk brukar beskriva mig som lugn och glad. Att jag liksom är ganska avslappnad och jag sprider ett lugn runt mig. Det kan nog stämmas, jag är dock väldigt pratglad med vissa människor medan jag med andra är reserverad och liksom scannar av folket runt mig. Jag är envis och hatar att ha fel, vill gärna ha rätt och gillar inte när folk påpekar mina brister men vem gör det?

I stort är jag väl som vilken person som helst, skulle jag tro?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: