Nu har julen åkt ut! Bokstavligt talat, den har lämnat vårat hem, ja förutom Williams julgardiner då men det är för hans “vanliga” just nu ligger i tvättmaskinen. Men så fort dessa är tvättade och har torkat kommer han också bli av med julen. SKÖNT!

Jag tillhör inte kvoten som håller julen hemma speciellt länge, mycket för det känns som man lär lägga ner så stor tid på saken. Jag har även roat mig med att spika fast en kabel som går från TV-uttaget till nya boxern för comhem (har via fiber/lannätet).

Lite av vad jag sysslar med här i min ensamhet.

14 kommentarer

  1. Ja exakt de är det jag har wordpress.com jag har inget alls som kostar. Men av deras teman så hittar jag inget som passar just mig. Skulle vilja ha lite mer som du (menar då inte likadant) men lite mer så här simpel och “kolumer” på bägge sidor. Kanske blir svårt?

    1. Mikaela Ruthström – Aha, då förstår jag. Man måste antingen köpa till något extra på själva wordpress.com eller välja att installera wordpress på eget webhotell för att få mer mallar tyvärr :-(.

  2. Skönt! 🙂 Jag brukar också vara snabb på att stöka bort, men inte hunnit än.. Innan jul får det gärna åka fram tiiiidigt, då är det mysigt! Men inte efter 😛

  3. Jag är tvärt om. Jag har julen kvar så länge som möjligt. Ibland enda tills lina fyller år i februari. Blir så mörkt utan alla ljusstakar och stjärnor :-p

    1. Linn – Hehe va olika man är 😀 . Jag vill inte ha ljusstakar och sånt framme utan bort snabbt! Jag är inte så mycket för julpynt i stort heller, är ingen typisk mysmänniska tror jag :-p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: