Seriöst! Vart har allt skvaller tagit vägen? Var jättelänge sen jag fick gotta mig i massa saftigheter!
Jag älskar skvaller, snälla som osnälla. Skvaller är viktigt för mig, ungefär lika viktigt som mat!

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

 1. Jassåå du vill ha skvaller..hmm vad ska man berätta då..:-D
  Tänker…

  Jooo
  Jag är gravid med nr 9 och ska ha en bebis i juli..hehe

  Har inte sagt nått på bloggen men det kommer vilken dag som hellst..ler..

  Ha en jättebra dag

  Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa