Dark Mode Off / On
Questions & Answers

150- dagars utmaningen

Reasons to be beautiful har startat en 150- dagars utmaning för att gå ner i vikt. Jag har antagit utmaningen. Har 5 kilo jag vill bli av med minst och detta tror jag passar mig. Det jag föll för är att alla oavsett hur mycket man vill gå ner kan delta, så går du runt och funderar på att gå ner i vikt? Gå med här du också. Info kommer nedan (kopierat ifrån reasons to be beautiful blogg);

 

150-dagars utmaningen (2:e januari – 30:e maj)

Går du runt och bär på kilon du avskyr mer än pesten? Kilon som egentligen inte behöver vara där?! Det spelar ingen roll om det handlar om 5 kilon eller 15. Häng då på denna 150-dagars utmaning. Här kan du välja vilken målgrupp du vill tillhöra: De som vill gå ner 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo (eller kanske till och med 20 kilo om du känner dig väldigt peppad).
.

  • Du väljer vilken målviktsgrupp du vill tillhöra (-5, -10 eller -15).
  • Rapporterar viktnedgång en gång per månad (i slutet)*.
  • Om du vill, hänger du också på de utmaningar som kommer några ggr/mån.
  • Och framförallt hoppas jag att vi hittar många nya vänner som kan hjälpas åt på resans gång.

* Ni behöver såklart inte rapportera vikt i kg om ni inte vill. Bara förändringen.

I övrigt så utför ni er resa på vilket sätt ni vill. Ni tränar hur ni vill. Ni äter vad ni vill. Ni väger er hur ofta ni vill osv.

Inlägget hittar för att anmäla er hittar ni här

4 Comments

  1. Vad kul att du är med! Hoppas många hakar på så man lär känna lite nytt folk också. Säkert hälften av alla bloggar jag följer/som följer mig är ifrån den utmaningen jag var med i förra året 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: