Ligger i Björns säng, la mig nämligen här klockan 4 i morse när han klev upp och glodde på hockey.

Drömde att jag var på Orsa- camping och något äckel tänkte råna mig. När han kom till min mobil tog jag min hand och grabbade tag och pungen på karl och höll allt jag kunde och sa att om du inte går härifrån ska jag knäcka sönder bolljävlarna på dig.
Haha drömmen var helt sjuk men fick lov att berätta om den för er.

Nä nu går jag upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: