Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Numera är jag oberoende partylite säljare!

Woho! Nu har jag tagit steget och är i och med detta oberoende säljare av partylite. Känns himla kul måste jag säga, fick hem alla saker idag och jag har inte hunnit kolla igenom det ännu! Känns helt underbart ROLIGT! Nu hoppas jag flera kommer hit den tjugonde, ska bli riktigt spännande att prova detta, tror jag kommer tycka det här är himla roligt faktiskt. Hur som helst ser mitt kök ut så här just nu! Massor med kartonger!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: