Idag tackar jag gudarna för att mitt comhem äntligen började fungera och för att jag har helt underbara grannar där William varit och lekt hela dagen. Klockan tio i morse fick jag och den jag skriver uppgiften med världens komplettering, SKITKUL så här några dagar innan den ska lämnas in, men känns som vi betat av de mesta i alla fall. Hatar sånt där, är de så jävla svårt att få fingrarna ur och ge klara direktiv istället för att först låta “det här är jättebra” och sedan nästa gång “det här får ni ändra”. Var sjukt less idag vill jag lova. Dock känns det som morgondagen inte kommer kräva lika mycket i alla fall.

Ätit lite äggröra idag och några chips perfekt måltid för en heldag va? Tror ni jag varit stressad? Nu blir det Switched at birth och efteråt Jane by design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: