En härlig kommentar.

Igår när jag körde raggarbilen (Björns dodge som inte är av den lilla sorten. Den har plats för 9 pers.) runt på crusingen i Avesta (var första gången i mitt liv jag var i Avesta). Så när jag skulle åka knackar en karl på rutan, jag öppnade och tänkte att nu vill han väl något. Så säger han;
DU! Jag är väldigt imponerad just nu! Det är inte VANLIGT att man ser en tjej köra riktiga bilar! Du har gjort min kväll! Wow! Skitduktigt av dig, du är väldigt vacker också! Hoppas du får en fin kväll!
Såna där kommentarer blir man glad över. Riktigt glad faktiskt! Tack till dig också som gav mig komplimangen för min bilkörning.
Kanske ska säga att han var en främling, har varit med om det där många gånger när jag kört Björns bil hur karlar sprungit fram och fått lov att berätta hur imponerade de är att jag kan köra raggarbil. Det är sjukt egentligen, jag hatar att köra “vanliga” normalstora bilar jag är skitnervös att jag ska göra något fel. Men så fort jag sätter mig i raggarbilen kopplar jag av och kör hur lugnt som helst och är inte de minsta oroad. Problemet igår var dock att jag mådde skit för jag var så stressad över skolan och sånt.

Men efter att ha pluggat igen idag känns det något lättare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En härlig kommentar.

 • 6 januari, 2012 at 23:14
  Permalink

  vilken gullig människa o komma fram o säga så,vad glad man skulle bli.:-D
  Inte för att jag nånsin skulle klara att köra en sån bil..ler..

  Duktigt av dig 😀

  Mvh Camilla

  Reply
  • 7 januari, 2012 at 07:45
   Permalink

   Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma – Visst var det 😀 . Blev jätteglad :-).
   Du skulle säkert klara det :-). Är lättare än man tror, man måste bara lära sig lite att vägen är större än man uppfattar den 🙂

   Reply
 • 7 januari, 2012 at 18:54
  Permalink

  Åh, vilken härlig komplimang. 🙂 Förstår att du blev glad! Annars brukar man ju ofta få såna där sliskiga “komplimanger” gällandes utseendet men såna där är ju bara roliga att få däremot.

  Reply
  • 8 januari, 2012 at 00:00
   Permalink

   Sarah – Verkligen 😀 . Blev skitglad och smickrad över den komplimangen, såna där andra typ “du är snygg osv.” känns så himla “jaja, de har du sagt till 50 andra här.”. Men sånt där att man kan något sånt är kul att höra 😀 .

   Reply
 • 9 januari, 2012 at 16:18
  Permalink

  Det är skoj att folk kan säga vad dom tycker och ge komplimanger 🙂

  Reply
  • 10 januari, 2012 at 19:35
   Permalink

   Jennifer – Verkligen 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: