Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 20 – Tio saker jag vill göra innan jag dör.

1 – Föda minst ett barn till.
2 – Vara med på någon annans förlossning.
3 – Köpa ett hus.
4 – Äga en bil.
5 – Våga ta flyget en gång till.
6 – Komma över min hypokondrikersida.
7 – Få bättre självkänsla.
8 – Läsa en ny bok i veckan under ett helt år.
9 – Vara med i tv, typ sitta i publiken (inte vara med som i medverka!)
10 – Bli av med min allergi och skaffa något mysigt djur.

 

Insåg till min stora chock att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag vill göra? Föda barn och köpa hus är sådant jag verkligen vill, resten hittade jag bara på mer eller mindre. Jag har liksom allt det jag vill ha i livet.

2 Comments

  1. Sån är jag också, om nån frågar bara sådär vad jag skulle vilja göra så vet jag fan inte. Men jag kom på en häromdagen.. Jag såg på Biggest Loser när dom hoppade från ett torn i Auckland, Nya Zeeland och det vill jag också göra. Verkar så jäkla kul. Dock måste jag övervinna min flygrädsla först. Och bli rik så jag har råd att resa..;-)

    Din lista var ju helt klart realistisk (förutom allergin då=(). Jag är mer sådär att vinna massa pengar, bli sångerska, träffa Joseph Gordon-Levitt osv osv..;-) Men drömma får man. =)

    1. Fy! Är livrädd för sånt! Haha, åkte pariserhjulet i somras och trodde jag skulle dö. Jag satt där och tänkte på vilken idiot jag var som åkte upp dit och nu när jag snart dör osv. Haha är alldeles för rädd av mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d