Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Lite av vad jag tänker.

Idag har jag bestämt mig för att börja äta nyttigt, har ju gått med i utmaningen men slarvat en del. Motivationen har inte alls legat på topp, dock ska jag sätta igång på riktigt idag. Fick sånt sjukt dåligt samvete igår när jag följde med brorsan på Mcdonals kändes bara så onödigt, så nu är det slut och fenito ska äta nyttigt nu och tänkte börja med att utesluta pasta, potatis och ris ur kosten för jag vet att det ger resultat för mig. Ska ta promenader, kände igår när jag och William gick vid Tisken att varför går vi inte här oftare? Jag älskar att gå ut och gå, men jag har inte tid. Jag hatar det där just TID! Jag har inte tid för någonting, längtar mig galen tills i sommar när utbildningen är klar så jag kan börja göra sånt jag inte haft tid med under snart 6.5 års tid. Läsa en bra bok, åka till Orsa, umgås med vänner, träna, tjäna pengar allt sådant det känns som mitt liv legat i paus i snart 6,5 år på grund av studier. I sommar har jag nästan pluggat i sju år! Min längtan efter att bli klar med studierna är verkligen helt sinnessjuk!

Ringde Comhem och klagade så fick avdrag på 219 kr till nästa faktura för det krånglat så mycket för mig. Mamma och hennes man har köpt bil i Gävle och bott på hotell där hela helgen, så de ska förbi här på vägen hemåt och hämta ett ljus mamma köpt. Får se annars vad dagen erbjuder.
Undrar även vilka som kommer på partylite hos mig på fredag? Har noll koll känner jag och jag skulle verkligen vilja ha hit ganska många då det är min startvisning. Vill du beställa så kan jag göra en beställning åt dig så kan jag skicka varan/varorna till dig (om du betalar portot för dem). Alltså att du lägger beställning här tills på fredag så får du via vanlig post har gjort så tidigare och jag är snabb på att skicka, skickar alltid vidare samma dag som jag får sakerna. Lämna bara en kommentar här så fixar jag det, annars är du jättevälkommen hit också!

Nu ska jag duscha och bädda sängen!

8 Comments

  1. va roligt!
    sv: ja jag vet han är ju det på alla sätt och vis plus att han sätter de andra på plats och tar ner dem på jorden hela tiden det tycker jag om -önskar att vi hade en Sheldon 🙂

  2. Åh, va skönt det måste va att snart va klar! 🙂
    Ang PartyLite, har du gjort ett evenemang på fb? Annars kan det kanske dra lite folk, de jag känner härikring som håller i sånna brukar skapa evenemang och bjuda in alla bekanta i/kring stan 🙂 Snabbt och smidigt.

      1. Fast ett evenemang är ju inte som en grupp. Här använder vi då alla det till allt, ljus-partyn, fester, födelsedagsfirande, filmkväll… etc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: