Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Fan då.

Blev lite ledsen idag, kändes som jag skulle börja gråta verkligen och de är sällan jag blir så där känslosam. Men mår bättre nu pratade med min mamma och då kändes det som lite av sakerna försvann bort. Tänker inte ödsla min tid på detta mer, antar att det är en kombination av stress och tristess. Jag måste börja jobba, det här med att leva ett studentliv utan socialkontakter funderar inte för mig jag måste umgås med människor!

William läser på allt just nu, så läste han på mina böcker och kom till ”Ett barn blir till”, varpå han utbrister! ÅH den här läskiga boken! Han kollar på baksidan där en bild visas och pekar! USCH så läskig! Han bar sedan med sig boken in till vardagsrummet och började läsa och ”äcklas” av bilderna. Han kom till en bild han var helt övertygad om föreställde dödsstjärnan i Star Wars och efter ett tag till en bild med en äggcell, varpå William utbrister! ÅH såna där är goda! Jag sa; William det där är ett ägg som det blir bebisar av. William höll på att spy och sa ”FY va äckligt” Dom ser ju precis ut som cheeseballs! HAHA, så nu vet ni vad våra äggceller ser ut som i en sjuåringsvärld *hehe*.
Förövrigt minns jag när jag som barn kollade i mammas focus, där fanns det också läskiga bilder på människokroppen, jag har alltid tyckt det varit fruktansvärt äckligt med hjärtat som ett exempel, en annan sak jag uppfattar som hemskt är blod i stora mängder. Jag får svimningskänslor och drömmer ofta om blod.

Efteråt gick vi till maxi och köpte semlor, provade äppelsemlor och de var jättegoda. William har lagt sig så nu ska man väl oroa sig inför morgondagens opponering.

Där tummen är har ni den ”läskiga bilden”

Äcklad.

William nöjd med semlan!

Semla

4 Comments

  1. Haha. Jag förstår honom, det ser ganska äckligt ut om man inte vet vad det är :-p

    Sv. Har vissa saker kvar, men tomtar och sånt är borta :-p
    Jag hatar att simma, har aldrig gillat det. Men träningscyckel, roddmaskin och sånt gillar jag 🙂 ska kika lite mer innan jag bestämmer mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d