Just nu jag ett sug på följande saker.


För att komma till varan (har lånat bilden från Ikea). Klicka här! 

Jag är verkligen jättesugen på en vit malm sängram 180. Sängramen jag har nu är fin och så, jag köpte den för snart nio år sedan. Men problemet med den sängramen är att den ha ”ben” under sig som ger vika i tid och otid. På grund av det har jag under ett ganska bra tag suktat efter en sån här säng, de man pratar med verkar nöjda också och det är inga extra BEN under vilket är otroligt viktigt! Dessutom så verkar det som att det går att ställa saker ovanpå sänggaveln? Något jag tycker verkar jättemysigt, då kan man ju placera lite ljus eller foton och så vidare där. Sugen är enormt!

Så till mitt andra sug, bredbandsbolaget har så man kan köpa antingen ett mobilt bredband och få en samsung galaxy tab 10.0 för 299:- kr i månaden i ett år, sedan blir det 349:- året efter. Jag fick detta erbjudande i höstas och har sedan dess velat och grubblat. Det andra valet skulle vara att istället ta en laptop (ej minidator) för 329:- det första året och 379:- det andra året.

Nu tror ni väl att jag ska köpa detta men jag drömmer bara. Funderar och drömmer mig att jag köpte något av sakerna.
Man får ju drömma eller hur?

14 kommentarer

 1. Jag köpte en ny säng och madrasser i höstas för min säng behövde verkligen slängas på tippen. Jag valde Birkelands sänggavel för jag älskar country romatic stilen (välvda vita trägavlar) och sen har det gjort så mkt jag har ingen värk i kroppen längre så säng är superviktigt 🙂 men jag hade inte haft råd med allt själv så min styvpappa va så gullig och betalade större delen av beloppet 🙂

  1. Dom är jättefina har kollat på den också 🙂 . Är bara de att jag är lite sugen på att prova säng med endast sänggavel så att överkastet kan hänga ner över kanten. 🙂

 2. Sån säng har vi fast i träfärg,hade gärna haft vit..ler..
  Nackdelar jag skulle säga är att kanterna på sängen är skitvassa o man slår alltid i dom o får sår på benen.
  Man kan inte tro det men jag googlade o hitta fler som klagade just på dom vassa kanterna..:-D.
  Sen är den jättelåg ,jag gillar höga sängar så det känns att man sitter upp en bit den här är nästan i golvet..

  Lycka till med köpet..

  mvh camilla

  1. Camilla 31 & blivande 9 barnsmamma – Läste också det nyss. Hmm, blir osäker då om det är så inte kul att få sår direkt 🙁 . Annars är ni nöjda med den?
   Hmm får nog åka till Ikea och provligga/sitta den 😀 .

 3. Hehe jag tror killarna hade skoj 😉 Ååå vilken fin säng! jag skulle vilja ha en sän där JÄTTE stor säng, fast jag tror jag vill ha en i mörkt mörkt trä eller svart, i ett vitt rum. 😀

 4. Mysig säng ser det ut som :=3

  Ja, det är Silver Fang men den heter ju egentligen Ginga.. 🙂

  Men på engelska är det Silver Fang… Fattar du ? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa