Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Sneak peek på mitt startpaket.

Eftersom jag fått efterfrågan på att visa lite av mina partylite produkter (startpaketet jag fått som oberoende partylitesäljare)  tänkte jag att jag faktiskt kan visa två saker varje dag.
Idag visar jag följande produkter;

Gaia aromabrännare vit.
Finns på sida 31.
Den kostar 239:-

Rena Linjer Ljusglas (trio dock 2 på bilden).
Finns på sida 23.
Kostar 479:- .

6 Comments

  1. Va roligt och lycka till, jag skulle gärna droppa in nån gång på dina träffar någon gång om det vore närmare men kanske nån gång mkt möjligt att det kan funka i sommar eller nåt 🙂

    1. Är ju homeparty och sånt kostar alltid en del. Sen har ju partylite bra erbjudanden för värdinnan med 20% att handla för vid försäljning över 2200 + gåva när en ny gör en bokning, sedan 15% om värdinnan får en försäljning på mindre än 2200, de blir rätt bra rabatt :-). Sen är de fina saker :-).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: