Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Startvisningen!

Blev jättebra, var kul att så många kom också.  Bestämde mig även för att ha tjejkväll/födelsedagsfest den 3 februari. Blir nog jättekul, vill du komma är du välkommen är dock endast för tjejer så är du karl så är du tyvärr inte bjuden S.

Köpte ett ljus som sprakar när man tänder det, ÄLSKAR de ljuset förälskade mig nämligen i dem redan förra säsongen.
Nu är jag säljare alltså, jättekul känns det. Ska visa lite saker så ni får se, delar upp lite. Vill ni göra lite beställningar av mig så går det bra, boka partyn med så klart.

Nä nu ska jag sova!

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.