Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Takida – Den 7 April!

Anna skrev till mig på facebook förra helgen och undrade om jag ville åka på Takida i Stockholm, kändes kul men så såg jag att det skulle landa på typ 800 med boende, resa och biljetterna. Googlade på Takida till Dalarna och upptäcker att de ska till Rättvik! Bad Anna ringa på biljetter idag vilket hon gjorde, kom då på att de kan vara smart med skjuts hemåt så ringde och frågade Björn om intresset fanns att följa med och de fanns det. Så jag sa jag kör för jag behöver inte dricka något. Haha mammas kommentar ”Du är inte min dotter.” (skämtsamt). Jag är tråkig jag vet, men jag är inte så där jättemycket för att dricka jag kan göra det men behöver inte göra det, kan ha lika kul utan.
Hur som helst ska det bli grymt kul att åka på Takida.
Så nu är det bokat och i Augusti är det Rockstad Falun perfekt år!

6 Comments

  1. Zoofie – Ska bli skitkul 😀 . Såg att dom skulle spela i Borlänge men var slutsålt där annars är de närmare för min del, men Rättvik funkar de med 😀 . Vart ska du se dom? 😀

   1. Sv; Så jävla kallt alltså! Jo, det brukar ju iofs vara såhär kallt hela vintern här uppe, men det är ju liksom ändå en chock, att det kan förändras så mycket från en dag till en annan. Så jävla kallt!

    Jaha, det visste jag inte ens att det var 🙂 Ja, jag ska iallafall se dem här hemma i stan, Sundsvall 🙂 På deras hemmaplan också, liksom 😉 haha. Ska försöka ta mig till Umeå också, så att min lillasyster (fyller 17 i år) också får se dem, det är ju 18 års här i Sundsvall :/ haha.

    1. Zoofie – Ja fy. Men tycker liksom inte man vant sig med kylan som man brukar i år.
     KUL 😀 . Längtar som bara den nu 😀 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: