Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Uppdatera bloglovin-listan.

Jag känner att jag behöver lite nya favoriter, så just nu har jag faktiskt kört med lite bloglovinbyten med tanke om att hitta lite nya favoriter. Jag är sugen på att läsa folks tankar. Har liksom rantat runt bland bloggar nu och känner att wow på vissa behöver mer sånt. Jag gillar att läsa och få lite inblick i människors huvud. På något vis så får det mig själv att känna en viss tillfredsställelse att veta att man inte är själv om att fundera, tänka och se saker.
Har du en blogg värd att läsa? Bloggtips eller rent av vill göra bloglovinbyte (som folk hatar, men som jag ser som en stor möjlighet att hitta nya favoriter) så hör av dig!

För övrigt är jag lite besviken på bloglovin sen de gjorde om… Förr kunde man se vad ens ”följare” hade för favoritbloggar och där hittade jag ganska ofta intressanta personer, men nu när de tagits bort får jag ägna mig åt bloggbyten istället för folk är lite snåla med att delge sina favoriter har jag märkt.

22 Comments

 1. Jag använder också Bloglovin mest, det är den jag förstår mig på mest. Skaffade faktiskt Blogkeen först igår, så ska bli kul att testa hur det fungerar 🙂

 2. Jag gör gärna bloglovin byte!
  Jag har lagt till dig nu, blev nummer 118 tror jag 😉
  Så du kan bara lägga till mig!
  Och jag hoppas jag blir din nya favorit! 🙂

  Kram ♥

 3. Visst är bilden härlig på mina djur 🙂 Jag brukar också surfa runt och försöka lägga till nya. Alltid kul när man hittar nån man tycker är intressant.
  Kram Nette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa