Slängde ihop en kylskåpsresningsmat idag hade ingen aning om det skulle bli gott, men jag tyckte det blev jättegott William tyckte inte om det men han gillar ingen ny mat så jag var inte de minsta förvånad. Skolbarn eller vad? Det som är trist när många barn börjar skolan är att de slutar tycka om mat, och vilja prova. Det är liksom som grupptrycket från de andra eleverna gör att barnen helt enkelt inte vill prova ny mat längre.
Hur som helst, jag tog pommes som tilltugg och sedan såsen då.

Stekte köttfärs, tog lite mjölk och en halv bruk philadelphiaost och sedan 1 grönsaksbuljongtärning, samt lite renost (mjukost på tub) och kokade ihop till en sås, blandade i såsen med köttfärsen, tog lite basilika, oregano, persilja samt peppar och chilikrydda och rörde runt.
Sen var det bara att äta BLEV jättegott och jag tycker absolut ni ska prova. Fast ja min son tyckte att såsen var god men inte köttfärsen så man kanske ska prova någon annan köttgrej till nästa gång.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: