Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Min erfarenhet säger mig…

 • 27 februari, 2012 at 18:43
  Permalink

  Igår tog jag inte ens av mitt =P (fast jag kännde att det var ok för jag är sjuk ;P )
  Jag tror att jag har en likadan kudde som du, iaf völdigt lik =) Den luddiga. Fast min är svart. Det gillar katten väldigt för då syns han inte 😉

  Sv: Tack 🙂 Åh det låter härligt. Håller tummarna för att det verkligen blir vår nu ^^.

  Reply
  • 28 februari, 2012 at 09:02
   Permalink

   Anna – Hehe 😀 . Är så sjukt skönt att ha nattkläder på sig ju 😀 . Kul, jag köpte kudden på åhlens för flera år sen. Jättemysig 😀 . Härligt för katten 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: