Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Nytt skrivbord.

Igår hittade jag skrivbordet jag letat efter sedan i somras på blocket, idag smsade jag och slog till. Jag är så nöjd, perfekt storlek och smälter in i resten av mitt hem. Nu är det bara de nya tapeterna som ska upp i datarummet så är det här komplett.

 

Före
(höll på att rensa därav pappret på golvet.
Lillebror fick skrivbordet av mig.)

Efter.
(Glömde ett hyllplan till gamla skrivbordet kvar här
hemma så det är den som syns. Ska till brorsan.)

Helt perfekt.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: