Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Tankar om videoblogg.

Jag har fått några ibland som ber mig göra videobloggar och jag tycker de är kul ibland. Samtidigt som jag tycker de känns läskigt att prata med mig själv, jag är inte riktigt bekväm med att stå och babbla om ingenting för en kamera. Jag pluggar på distans som ni vet, när vi har seminarium ses vi via ett verktyg som heter connect där vi diskuterar med varandra och ibland även visar oss i webbcam jag hatar saken. Jag gillar inte det där med att se mig själv göra och prata samtidigt, såna gånger kan man undra hur jag kunde välja distans. Anledningen är att jag har barn och det är mest praktiskt så, de gånger William varit sjuk har jag sluppit att få en fet komplettering på grund av att jag varit hemma, istället har jag varit hemma och tagit hand om William samtidigt som jag haft seminarium. Men jag ogillar fortfarande att visa mig själv och snacka och göra videobloggar även om jag gör det ibland.

Hur som helst så fick jag en förfrågan och lite tips på ämnen jag kunde ta upp, men jag vet inte vad jag ska säga om saken så. Ni som tycker det skulle vara kul med videoblogg kan ni inte lämna kommenterar här i inlägget om ämnen, något ni undrar över, vad ni vill veta? Så lovar jag att svara på saken i ett videoinlägg om intresset finns? Fråga om precis vad som helst, jag lovar att vara så ärlig jag bara kan. Det blir lite lättare för mig att snacka om jag har något att snacka om.

8 Comments

    1. Viktkamp – Jag tycker de är rätt roligt och trevligt att se andra, blir personligt men är lite osäker själv :-p

  1. Det är kul med videobloggar, fast jag skulle aldrig våga göra en själv haha 🙂

    svar: Ja gör det, de är riktigt bra faktiskt 😀

  2. Har sett andra ha videobloggar.. har haft tanken på det själv, men jag inser att det inte kommer att hända 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: