Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Kaffe, smörgås och blogg

20120306-200720.jpg

Lite av min kväll. Av någon underlig anledning fördrar jag att kolla på serier via datorn.

Related Tags:

6 Comments

  1. Har nyss sett The Lying Game och Pretty Little Liars. PLL var väl helt okej, men längtar tills säsongsfinalen om två veckor, ska bli så skönt att få veta vem A är!
    TLG var däremot riktigt bra, fast det kom väl inte som en chock vem som var mamman, har haft det på känn ett bra tag haha 🙂

    svar: Ja visst är den! 😀

    1. Jasmine – Visst var TLG bra! Var inte heller speciellt chockad att hon var mamman och T lär ju vara pappan då. Fast trist att man får vänta nu tills de börjar igen :/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa