Vfu och huvudvärk.

Haft VFU idag och projektet jag gjorde idag kändes toppen. Har en otroligt bra VFU- plats och handledare, de övriga är också urgulliga och självklart så även barnen.

Fick rejäl huvudvärk dock, så blir det när man inte har tillgång till medicinerna för mensen hela dagen, när jag hämtade William mådde jag så illa att jag blev irriterad när han skulle göra tusen projekt. Jag blir sällan irriterad så där, när vi kom ut kräktes jag i en buske. Skyndade oss hem proppade i mig huvudvärkstabletter och somnade på soffan. Björn hämtade med sig William så han sover där, huvudet känns bättre nu i alla fall.

Har dammsugit och nyss sett the walking dead jag inte hann med att se igår, ska passa på att se once upon a time, pretty little liars och the lying game. Blir sängen sen. Mer bloggande blir det efter imorgon då VFUN är slut för veckan och det “endast” är studier.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Vfu och huvudvärk.

  • 7 mars, 2012 at 13:45
   Permalink

   Denise 22 – mamma till Kevin 6 – Det är ett helvete verkligen 🙁 .

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: