Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Migrän & spänningshuvudvärk

Vfu och huvudvärk.

Haft VFU idag och projektet jag gjorde idag kändes toppen. Har en otroligt bra VFU- plats och handledare, de övriga är också urgulliga och självklart så även barnen.

Fick rejäl huvudvärk dock, så blir det när man inte har tillgång till medicinerna för mensen hela dagen, när jag hämtade William mådde jag så illa att jag blev irriterad när han skulle göra tusen projekt. Jag blir sällan irriterad så där, när vi kom ut kräktes jag i en buske. Skyndade oss hem proppade i mig huvudvärkstabletter och somnade på soffan. Björn hämtade med sig William så han sover där, huvudet känns bättre nu i alla fall.

Har dammsugit och nyss sett the walking dead jag inte hann med att se igår, ska passa på att se once upon a time, pretty little liars och the lying game. Blir sängen sen. Mer bloggande blir det efter imorgon då VFUN är slut för veckan och det ”endast” är studier.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa