Dark Mode Off / On
Reklam

Duschkabin

Inlägget är ett samarbete

Hade jag pengar skulle jag vilja göra om mitt badrum, mitt badrum är litet och väldigt kompakt. Det är vitt men en ful blå rand av kakel runt. I drömmens värld skulle jag vilja ha svart kakel med vitt djupt handfat, en snygg blandare som satte igång av sig själv och något större. Nu är detta ingen möjlighet men man kan ju drömma, jag tänkte om mitt bostadsbolag skulle sälja ut dessa lägenheter på privata marknaden skulle jag lätt kunna tänka mig att köpa den här lägenheten. Jag skulle då slå ut en vägg och göra större badrum, sätta dit en duschkabin . Jag hittade INR’s badrumsprodukter där det fanns jättefina badrum som fick mig att drömma mig bort, sidan har allt de jag drömmer om i ett badrum. Jag satt och suktade en långstund och tänkte ”snälla sälj ut dessa lägenheter”. Jag har stora tankar om vad jag skulle kunna göra om denna hyreslägenhet blev bostadsrätt istället. Jag skulle göra ”lilla” toaletten till ett rum och således kunna ha ”badrummet” till ett större rum där jag kunde ha skåp, duschkabin och badkar. Den här tjänsten fick mig att bli så himla sugen på att skaffa eget. Besök och dröm er bort ni också, helt underbar sida.

8 Comments

  1. Lägg upp en bild på just ditt baddrum?
    jo ja skulle vilja göra om mitt fast de renoverades för ett år sedan =(

  2. Jag vill ha ett helt hus att inreda precis som jag vill, synd att man inte är gjord av pengar 😉

    svar: Hahaha samma här, när jag dricker kaffe brukar det vara typ en tredjedel kaffe, resten mjölk och sen oboypulver, haha 🙂

    1. Jasmine – De är min stora dröm också, ett hus helt i vitt. Men tyvärr har man ju inte dom ekonomiska möjligheterna just nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: