Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Psykon i den här stan. Kidnappningsförsök igen.

Vid samma skola som förra gången, har nu ett kidnappningsförsök hänt igen! Innan jul var det en pojke (13 tror jag han var) som råkade ut för ett kidnappningsförsök, fick precis mail från Williams skola att det skett igen nu var det en flicka i 6an! Vafan är de för fel på folk?! Vad är det som händer egentligen?! Stod att de bad oss ha uppsikt över barnen när de leker själva, jag mår illa ska ens barn inte få vara ute och leka längre för de går runt perversa typer i den här stan?! För att läsa om händelsen kan ni klicka här.

10 Comments

  1. Nej men gu va hemskt jag skulle bli så orolig.
    ang MLP filmerna så är det många som stör sig på att de inte originalrösterna -själv är jag van att få alla mina barndosmserier på engelska för att de ej släppts på dvd här men sen minns jag inte rösterna så värst så det spelar inte så stor roll för mig 🙂

  2. Usch det är så otäckt allt det där, och min lillebror går ju på den skolan. Känns inte alltför roligt liksom…

    svar: Haha men eller hur, har våren någon gång kommit till Falun i slutet av februari? Nej jag tror inte det ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: