Dark Mode Off / On
Sjukdomar Tv-serier, film & musik

Lilla huset på prärien och sjukt barn.

William klagade i natt om halsont. I morse var han tokförkyld och hade feber igen, bara att ha honom hemma.
Han är jättebesviken eftersom hans kompis skulle sova över i natt och det blev ju inställt.
Nu ska jag slå igång lilla huset på prärien (långfilmen, som aldrig visats i Sverige, med original skådisarna) innan de kommer till ”lilla huset” och visa William den magiska världen *S*. Jag minns när jag var 7-9 år någonstans och mamma brukade sitta med mig och min syster i soffan varje eftermiddag och se den serien. Så fin och så mycket nostalgi, farbror Edward i rosa underkläder och sånt där oförglömligt! Hur som helst, det blir det nu! Mys i soffan!

10 Comments

    1. Camilla 31 år & blivande 9 barns mamma – VISST är den bra. Skickar en länk till sidan jag fick tag på filmen på mail :).

  1. Hon som jag jobbade med 82-83 nånting, tittade på ”Prärien” och hennes man och två barn tittade på HENNE för att se när hon grät.. Ja den serien är en riktig snyftare. Men fan vilken präktig familj, inget sex, inget supa, inga utbrott. Men det var mysigt att sitta i soffan och läsa högt för er, det är sån’t jag aldrig glömmer. Älskar dig!!!

    1. Mamma – HAHA! Det är verkligen en snyftare, alltid massa gråt och man gråter själv med 😉 . Älskar dig också! Det är barndomsminnen för mig när du satt och läste så himla fint minne. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: