Lipton teá.

Fick ett litet brev från lipton idag innehållande två tepåsar. Får bli en rykande kopp här ikväll när pojkarna somnat (William och hans sova- över- vän) till The vampire dairies och The secret circle.

Gott

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lipton teá.

 • 23 mars, 2012 at 16:43
  Permalink

  Jag ska nog också kika på TVD och TSC ikväll! 🙂

  Reply
  • 23 mars, 2012 at 20:54
   Permalink

   Jasmine – KUL 😀 . Jag ska se det strax så fort grabbarna somnat :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: