Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Presentkort

Lipton teá.

Fick ett litet brev från lipton idag innehållande två tepåsar. Får bli en rykande kopp här ikväll när pojkarna somnat (William och hans sova- över- vän) till The vampire dairies och The secret circle.

Gott

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.