Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

My heart will go on.

Tyckte tassimon gjorde ett bra jobb med min latte i morse. Tycker det nästan blev som ett hjärta och jag har inte varit där och pillat själv.

Tycker inte om kaffe egentligen, men latte funkar och jag tycker kaffe luktar gott. Men efter tips om att kaffe gör underverk för magen så har jag börjar dricka det. Det är ganska storslaget av mig att få i mig något på morgonen. Jag äter nämligen aldrig frukost, jag får alltid springa och kräkas om jag äter frukost, så jag har gett upp. Hade en period när jag provade dricka smoothie varje morgon men var lite där att stå vid diskbänken av rädsla att spy var helt enkelt inte värt det. Dock verkar latte fungera av någon underlig anledning.

Frukost?

 

Related Tags:

8 Comments

  1. Nett – Hehe jag tycker det är alldeles för starkt med vanligt kaffe :-p. Doften – GOTT, smaken – Hemsk ;-).

 1. Latte är ju underbart… jag älskar verkligen min tassimo och den underbara latte den gör åt mig 😀

  Sv: Nej jag fattar inte heller varför man helt plötsligt fått ett behov av ordet HEN. Liksom man föds till flicka eller pojke, det är inget mer med det. Sen om man väljer att byta kön så gör man det – men man ÄR ju fortfarande ANTINGEN man ELLER kvinna – inget mellanting. Därav ser jag inget behov av ett ”könsneutralt ord”.
  Haha jag kan inte låta bli att le. Höna liksom. Det har jag inte tänkt på. Vafan, folk kallar oss för HÖNOR nu bara för att vi inte ska vara könsstereotypa. HÖNOR! Shit liksom… vart är världen på väg!?

 2. Jag har också svårt med frukost om jag ska försöka äta direkt på morgonen om jag går upp tidigt. Fast då funkar det med smoothie åt mig iaf.

  Svar: Visst skulle vi vilja flytta uppöver mot Orsa. Men det går ju inte. Thommy har fast jobb här, inget man bara säger upp. Sen vill jag inte flytta själv med Ted heller.
  Gällande ögonen så lär det va inflammation, för det har blivit bättre sen jag börja med salvan. Men det skulle kunnat varit pollen oxå för jag brukar vara lite känslig mot det.

  1. KackMarie – Smootie är riktigt gott, jag lär nästan börja försöka få i mig något vid frukosttid känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.