Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Tre frågor till er som läser.

Tänkte ge er tre frågor jag skulle vilja ha svar på.

1 – Hur/när började ni läsa min blogg?
2 – Vad gillar du med bloggen, något du vill ha mer eller mindre av?
3 – Vem är du? (Blogg, ålder, kön)

 

8 Comments

  1. 1. jag började läsa när jag först gav mig in i blogg-världen för 3 månader sen.
    2. jag gillar att du skriver bra, intressanta och ärliga inlägg 🙂 (och ett plus för alla serietips)
    3. saga, tjej, 19år

  2. oj har har läst din blogg något år kommer inte ihåg datum när jag verkligen började läsa den. Jag är Linda en vimsig mamma med bloggen htttp://holen666.blogg.se jag är 24 år snart 25 =) och bor i Borlänge..kram

    1. Celine – Änglamamma och aspbergers syndrom – Va kul att läsa dina svar. Ska försöka få in lite mer från vardagen . 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: